Bakkerij Langweer

Geniet van ambachtelijk brood, luxe broodjes, smaakvol belegde broodjes, overheerlijk gebak, authentieke Friese oranjekoek en unieke cadeauartikelen.

Welkom bij onze Friese gastvrijheid.

Online bestellen

In onze bakkerij heeft u niet alleen de mogelijkheid om ter plekke uw favoriete lekkernijen uit te kiezen, maar ook om gemakkelijk online te bestellen via onze webshop. Of u nu thuis bent, op uw boot of op de camping, het winkelen is eenvoudig en efficiënt. Onze webshop is overzichtelijk ingedeeld in verschillende categorieën, waardoor u snel en moeiteloos de gewenste producten kunt vinden.

Bent u nog op zoek naar een speciaal cadeau? Neem een kijkje in onze shop en ontdek de diverse (Friese) cadeauartikelen. Of breng een bezoek aan onze winkel om iets unieks en smakelijks uit te kiezen. Heeft u andere wensen? Wij helpen u graag bij het samenstellen van een prachtig cadeaupakket

Brood bestellen

Ieder dag vers

Wij zijn trots om al ons brood, kleinbrood, koek, reepkoek en gebak te betrekken van Bakkerij Verloop, een ambachtelijke bakkerij met een rijke geschiedenis en passie voor het bakkersvak.

Onze harde broodjes, croissantjes en stokbrood worden elke dag vers voor u afgebakken in de bakkerij in Langweer. Zodra u binnenloopt ruikt u de geur van vers gebakken broodjes. 

“Deel je brood en het smaakt beter,

deel je geluk en het wordt groter.”

– Phil Bosmans

Gezellig terras in hartje Langweer

belegde broodjes

Welkom op ons gezellige terras in het hart van Langweer, gelegen aan de sfeervolle dorpsstraat ‘Buorren’. Geniet van heerlijke versgemalen bonenkoffie, verse (munt)thee of verfrissende smoothies. Ontdek ook onze uitgebreide lunchkaart.

Bij koeler weer biedt de winkel comfortabele zitjes voor een ontspannen pauze.

Gebak

Luxe broden

Friese oranjekoek