Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u het antwoord op de meest gestelde vragen. 

Waarom Bakkerij Langweer

  • Het gehele jaar geopend
  • Wij bezorgen in Langweer en omgeving
  • Online bestellen op uw eigen moment
  • Iedere dag vers gebakken

Verse producten

De kleine harde broodjes, stokbrood, croissantjes en sommige luxe broden bakken wij zelf af in de ovens die in de winkel en achter in de bakkerij staan. 

Het groot brood, gebak, koek, roggebrood en reepkoek komt bij Bakkerij Verloop vandaan.

Iedere dag komt Bakkerij Verloop om 7 uur ‘s ochtends vers brood brengen en iedere morgen bakken wij alle broodjes voor u af.

Het kan al vervelend genoeg zijn als u rekening moet houden met een dieet of allergie. Daarom proberen wij er alles aan te doen om de producten zoveel mogelijk voor u op een rij te zetten.

Heeft u nog andere wensen, geeft u dit door en wij zullen in overleg met Bakkerij Verloop een passend product voor u maken.

Dieet brood

Dieet gebak

Dieet diversen

Bestelling en betaling

Wanneer u een ‘normale’ bestelling heeft met brood en reepkoek kunt u dat de avond ervoor nog plaatsen. 

Wanneer u een wat uitgebreidere bestelling heeft verzoeken we om dit uiterlijk voor 15.00 uur de dag ervoor te plaatsen. 

Dan kunnen wij dit op tijd bestellen bij Bakkerij Verloop en weet u zeker dat het de volgende dag netjes voor u klaarstaat. 

We hebben verschillende online betaalmethoden. Kijkt u helemaal onderaan de website voor de pictogrammen van de verschillende betaal opties.

Nee hoor, je kunt bij het bevestigen van je bestelling ook kiezen voor [betalen bij afhalen] Dan betaal je in de winkel. 

Dit ligt een beetje aan de bestelling. Heeft u bijvoorbeeld 3 broden besteld en dit moeten er 2 of 4 worden, dan kan dat. Heeft u een taart voor 20 personen besteld, dan wordt dit speciaal voor u gemaakt en kan dit niet worden geannuleerd. 

Belt u in dit geval altijd met de bakkerij om te overleggen wat mogelijk is.

Overig

Ja dat kunnen wij! We hebben diverse Friese producten, hiermee kunnen we een origineel Fries cadeau maken. 

Als u aangeeft wat het budget is, maken wij een prachtige cadeaumand. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sit amet placerat sapien. Suspendisse potenti. Nullam feugiat blandit mauris, non fringilla urna ultrices vel. Donec id urna consectetur, pellentesque libero rutrum, congue massa.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sit amet placerat sapien. Suspendisse potenti. Nullam feugiat blandit mauris, non fringilla urna ultrices vel. Donec id urna consectetur, pellentesque libero rutrum, congue massa.